Avenew

Когато семейството ни започна да се занимава с дамска мода през 1998 г. не подозирахме колко много ще се развие малкият цех, който създадохме в Стара Загора. През годините развихме няколко успешни бранда, отворихме десетки магазини в страната и шихме за топ марки като Twinset, Max Mara, Pennyblack, и други. От 1998г.  до днес сме създали повече от 90 колекции, като през тези години сме ушили над 100 000 метра плат.

Отдадеността и страстта ни към дамската мода ни помогна да преминем през много трудности като искономическата криза през 2008/2009 година, която се усети много силно в нашия бранш. Дълго време ни отне да създадем правилния екип, с който да развиваме бранда, да успеем освен в България, така и в над 10 държави и да заслужим наградите Сребърен и Златен лъв.

22 години по-късно и на прага на ново десетилетие усетихме нуждата да концентрираме цялата си страст в модата към нещо ново. И така се роди AVENEW.

Вярваме, че модерната българска жена е силна, успяла и красива. Avenew просто й помага да го изрази чрез дрехите си.

Българските жени заслужават специално отношение и грижа. Смятаме, че за да се чувстват комфортно в натовареното ежедневие, те трябва да са обгърнати от естествени материи като кашмир, лен, памук и коприна. Кройките пък трябва да им осигурят комфорт и самочувствие, за да продължават да ръководят живота си с лекота и замах.

AVENEW ви дава всичко това.

 

Вижте последни модели и новини в: инстаграм, фейсбук

Разберете първи за нашите намаления и специални условия в имейл бюлетина ни.

Разгледайте последната ни колекция тук.