Блог

Задължителни елементи от пролетния гардероб

Всяка година с настъпването на пролетта се усеща едно леко вълнение. Температурите навън леко се покачват. Въздухът сякаш е една идея по-свеж. И започваме да мечтаем за спокойните прохладни разходки и нещо свежо за пиене в компанията на приятелките ни. Настъпва нов сезон. Е, дами, официално обявяваме началото на пролетта. Време е. След зимния сезон всички имаме нужда от нещо ново и свежо. Tук сме се събрали любители на модата. Стилът и класата са начин на живот, предпочитания и маниери. За това знам, че с настъпването на пролетта всички си мислим само за едно- обновяване на гардероба. Нека си признаем, това е единствената и най- вълнуваща, част от пролетното почистване. Това да имаме най-нужните, правилно подбрани и качествени дрехи, ни кара да се чувстваме по-уверени в себе си и мотивирани да постигнем повече.Точно за това ви представям списъка с петте най-основни и задължителни елементи на пролетния гардероб. С тези дрехи в гардероба може да се чувствате стилни във всяка ситуация. Универсални са, могат да се комбинират по милиони начини и носят този малък елемент на класа, който всъщност съвсем не е малък. 

1. Кожено яке

Определено номер едно най-класически и задължителен елемент е коженото яке. Вариантите са най-различни. Може да е по-изчистено, по- вталено или oversized. Ако пасва на стила ви може да е с капси, или ресни. Стои изключително стилно на всеки тоалет. За мен номер едно комбинация е с ефирна рокля, кецове и елегантна чанта.

2. Ефирна рокля

Не е пролет, ако не носим рокли. Ако сезонът трябва да се опише с една дреха определено това ще е тя. Естествена материя, лека и удобна. На цветя, или едноцветна. Подходяща и за преходна визия съчетана с кожено яке и боти, или бели кецове и едноцветна чанта. С нея се забелязваме, изпъкваме и отличаваме

3. Пола солей

Дългите, ефирни и супер женствени поли са супер актуални за сезона. На същия принцип на пролетната рокля, могат да се комбинират по най-различни начини. Малката разлика е, че можем да разнообразим една идея повече с различни топове, блузи, тениски. Тя е точно това, от което имаме нужда, в моментите, когато не знаем какво да облечем, но искаме да сме елегантни. Пола солей, бял топ, небрежни къдрици, малка кокетна чанта, любимите обувки на висок ток и сме готови.

4. Цветно сако

Скритото тайно оръжие за тази пролет е цветното сако. Перфектният свеж и стилен елемент, от който не подозирахме, че се нуждаем. Нещо изпъкващо и смело. Издава, че дамата, която го носи е сериозна, отговорна и елегантна, но и много шик. Нестандартно е, но веднъж добавиш ли го в гардероба си, ще се влюбиш в него, както и всички около теб. 

5. Basic топ

Не знам дали има нужда дори да се коментира защо всеки гардероб има нужда от basic топ. Блуза, тениска или потник. Нужна основа за всеки вид тоалет или повод. Балансира по перфектен начин визията при наличие на по-ексцентричен елемент, било то сако, панталон или обувки. Нещо важно, което държа да отбележа е колко е важно качеството на дрехата. Това е много често подценявана характеристика. Но снабдим ли се с висококачествена материя, дрехата би издържала по-дълго време, би изглеждала по-стилно и няма да задушава кожата ни. Когато говорим за основни и универсални елементи, подбирането на правилната материя е закон

Тази пролет, когато преглеждаме гардеробите си, нека се замислим дали някой задължителен елемент не ни липсва или му е време да се замени с нов. В новата ни пролетна колекция сме подбрали различни варианти, на всяка една от дрехите, които са ни нужни. Чувствайте се свободни да разгледате и да изберете тези, които отиват най-много на личния ви стил. И накрая не забравяйте, че най-важното е да бъдем уверени и да изразяваме себе си.  Добрият стил не се крие в голямото количество дрехи, а в правилно подбраните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *