Ако поръчаният от вас артикул не удовлетворява вашите очаквания може да го замените или върнете в срок от 14 дни след получаването му! (пратката трябва да е получена при нас преди изтичане на 14 календарни дни). 

Връщането е за Ваша сметка с куриер по Ваш избор.

Моля, свържете се с нас на тел.0884 82 28 58 или попълнете формуляра за замяна или връщане!

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените поръчаният от вас артикул за друг размер или модел, моля свържете се с нас на тел. 0884 82 28 58!

След уточняване на подробностите по замяната е нужно да ни изпратите пратката на посочения от нас адрес: гр. Стара Загора, ул. „Иван Шишман“53 без наложен платеж.

Разходите по доставката към нас са за ваша сметка.

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете поръчания от вас артикул и да получите обратно сумата за него, моля свържете се с нас на тел. 0884 82 28 58! След уточняване на подробностите по връщането е нужно да ни изпратите пратката на посочения от нас адрес: гр. Стара Загора, ул. „Иван Шишман“53!

Връщането на паричната сума е само след коректно попълнен формуляр с всички данни и запазени документи: Пощенски паричен превод (който изпълнява ролята на касов бон) и първичната товарителница (с която получихте).
Формулярът е задължителен, тъй като по закон ни е необходим официален документ удостоверяващ Вашето връщане.

След получаване на върнатата пратка и ако тя отговаря на нашите условия за замяна и връщане вие ще получите вашата сума в рамките на 10 работни дни по банков път.

За да бъде приета пратката тя трябва да бъде в състоянието в което е била доставена! Необходимо е да бъде чиста с оригиналната опаковка и етикети и да не е нарушена цялостта й! Артикули, които са обработвани с препарати, прани или носени НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ! Индивидуално изработени модели по дизайн на клиента, не подлежат на връщане !