Ако поръчаният от вас артикул не удовлетворява вашите очаквания, може да го замените или върнете в срок от 14 дни след получаването му! (пратката трябва да е получена при нас преди изтичане на 14 календарни дни). 

Връщането е за Ваша сметка с куриер по Ваш избор.

Моля към артикула, който искате да върнете, да приложите формуляра за замяна или връщане!

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените поръчаният от вас артикул за друг размер или модел, моля свържете се с нас на тел. 0884 82 28 58!

След уточняване на подробностите по замяната е нужно да ни изпратите пратката на посочения от нас адрес: гр. Стара Загора, ул. „Иван Шишман“53 без наложен платеж.

Разходите по доставката към нас са за ваша сметка.

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете поръчания от вас артикул и да получите обратно сумата за него, може да се свържете с нас на тел. 0884 82 28 58 или директно да изпратите артикула с приложен към него формуляр за връщане на посочения от нас адрес: гр. Стара Загора, ул. „Иван Шишман“53!

Връщането на паричната сума е само след коректно попълнен формуляр с всички данни и запазени документи: Пощенски паричен превод (който изпълнява ролята на касов бон) и първичната товарителница (с която получихте).
Формулярът е задължителен, тъй като по закон ни е необходим официален документ удостоверяващ Вашето връщане.

След получаване на върнатата пратка и ако тя отговаря на нашите условия за замяна и връщане вие ще получите вашата сума в рамките на 10 работни дни по банков път.

За да бъде приета пратката тя трябва да бъде в състоянието в което е била доставена! Необходимо е да бъде чиста с оригиналната опаковка и етикети и да не е нарушена цялостта й! Артикули, които са обработвани с препарати, прани или носени НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ! Индивидуално изработени модели по дизайн на клиента, не подлежат на връщане !